BBQ

Bekijk hier ons BBQ assortiment

Koude Hapjes

  • Mooi assortiment van zuiderse tapas verkrijgbaar in onze toonbank
  • Assortiment gevulde borrelglaasjes (8 stuks)   € 12,80 st
  • Tapasschotel luxe (+/- 6 personen)   € 22,00 st
  • Zuiderse hamschotel (150g pp, vanaf 4p)   € 9,00 pp
  • 4 soorten gedroogde ham op schotel gegarneerd met meloen en bijpassend fruit.

BBQ Voorgerechten (vanaf 4p)

  • Kippenboutje
  • Spekfakkel
  • Miniworstje
  • Scampispiesje
  • DIPSAUSJE

BBQ menu’s (vanaf 4 p, uitgezonderd kids)

KIDS

  • kippenboutje, chipolataworstje, brochetje € 3,50 pp

FAMILY

  • Bbqworst, kippenbout, gemarineerd bbqspek, varkensbrochet € 5,60 pp

STYLE

  • steak van het huis, kalkoenbrochet, merguez, gemarineerd ribbetje € 8,50 pp

PRESTIGE

  • scampibrochet, rundsbrochet, gemarineerd bbqspek, varkenshaasje in’t groen, lamskroontje € 13,00 pp

Degustatiebbq: (vanaf 4 p) € 14,95 pp

    Een assortiment bbq-specialiteiten in degustatievorm.
  • Mini steak van het huis
  • Gekruide varkensrib eye
  • Scampibrochetje
  • Lamskoteletje
  • Exotisch kippenhaasje
  • Hamburgertje
  • BBQ worstje

BBQ menu Classic: (vanaf 4 p) € 21,00 pp

  • Meloen met parmaham op een bedje van frisse sla
  • Bbqvleesassortiment samengesteld door de chef
  • Saladebar met broodjes en sausjes
  • Dessert (keuze uit verse chocolademousse en tiramisu)

BBQ menu Luxe: (vanaf 6 p) € 25,00 pp

  • Bbqhapjes (4st per persoon)
  • Zalm in papillot
  • Bbqvleesassortiment samengesteld door de chef
  • Saladebar met gevulde aardappel in de schil, broodjes en sausjes
  • Dessert (keuze uit verse chocolademousse en tiramisu)

VOOR HET GOEDE VERLOOP EN OM FOUTEN TE VERMIJDEN,
VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK OM ONZE SCHOTELS NIET TE WIJZIGEN.

BBQ assortiment:

U kan gerust uw eigen assortiment samenstellen of een keuze maken uit onze toonbank

Brochetten

  • Varkensbrochet
  • Rundsbrochet
  • Gemengde brochet
  • Kalkoenbrochet
  • Kalfsbrochet
  • Lamsbrochet
  • Brochet van de chef
  • Souvlaki’s
  • Tricolorebrochet
  • Kippenmedaillonbrochet
  • Brochette onglet
  • Kalkoenstick Rosehip

Rundsvlees

  • Côte à l’os *
  • Entre côte *
  • Entre côte Drye Aged *
  • Steak van het huis *
  • Filet pur *
  • Chateau briand *
  • Rundsmedaillon van de chef *
  • Rib Eye Herreford
  • (* Belgisch wit blauw)

Kalfsvlees

  • Kalfskotelet extra
  • Gemarineerde kalfssteak
  • Chateau briand

Varkensvlees

  • Mignonet van het huis
  • Gemarineerde kotelet
  • Kotelet Duke of Berkshire
  • Gemarineerde ribbetjes
  • Gemarineerd bbqspek
  • Varkenshaasje in’t groen
  • Spekfakkels

Lamsvlees

  • Lamskotelet*
  • Lamsfilet*
  • Lamskroontje*
  • Lamsburger
  • (*gemarineerd of natuur)

Gevogelte

  • Gemarineerde kippenbout
  • Gemarineerde kippenvleugel
  • Gemarineerde kippenkotelet
  • Gemarineerde kippenfilet
  • Kippenburger

Worstjes

  • Chipolata
  • Merguez
  • Bbqworst
  • Witte en zwarte pens

Vis

  • Scampi brochetten
  • Kabeljauwhaasje in papillot
  • Zalmhaasje in papillot
  • Visbrochet
  • Forel gevuld met fijne groentjes

Aardappelen (op de barbecue)

  • Aardappel in de schil
  • Aardappel van het huis (gevuld met kruidenboter)
  • Gekruide krielaardappeltjes

Groentenschotel Classic: (vanaf 4 personen) € 4,00 pp

Bestaat uit verschillende verse groentjes, pastasalade en aardappelsalade

Groentenschotel Luxe: (vanaf 10 personen) € 6,00 pp

Bestaat uit verschillende verse groentjes in een ruimer aanbod met pastasalade en aardappelsalade

Ook tal van koude groenten- en maaltijdsalades te verkrijgen in onze toonbank.

Sauzen: € 8,50/ liter

    Warm
  • Pepersaus
  • Bearnaisesaus
  • Champignonsaus
  • Provencaalse saus
    Koud
  • Mayonaise
  • Cocktailsaus
  • Tartaarsaus
  • Bearnaisesaus
  • Currysaus
  • Saladevinaigrettes

Desserten

  • Chocolademousse € 2,25
  • Tiramisu € 2,25
  • Assortiment van 4 dessertglaasjes € 10,00

Diversen

  • Houtskool
  • Wiel broodjes (12 mini tarwe broodjes) € 3,00

Tips voor een geslaagde barbeque

  • Plaats uw barbequetoestel op een stabiele ondergrond én in de juiste windrichting. Zo vermijdt u dat de rook in het gezicht van uw gasten waait.
  • Ontsteek het vuur zeker 45 minuten vooraf. Vermijd het gebruik brandspiritus of benzine om de barbecue aan te maken. Aanmaakblokjes zijn de beste oplossing.
  • Begin pas te roosteren als alle vlammen weg zijn. Als er tijdens het roosteren toch vlammen ontstaan, leg dan het vlees op een aluminiumfolie of een bakschoteltje(zéker bij vis). Laat de vlammen nooit met het vlees in contact komen.
  • Laat het vlees uitdruipen voor u het op de rooster legt, zo vermijdt u het ontvlammen van het vuur en veel rook.
  • Prik niet in het vlees. Zo blijft het lekker sappig. Voeg pas na het roosteren zout en kruiden toe.
  • Bewaar het vlees, de groenten en de sausjes altijd op een koele plaats! BELANGRIJK!
  • Plaats tijdens het barbequeën altijd een emmer water, zand of brandblusapparaat in de buurt. Voor uw eigen veiligheid!
  • Hou spelende kinderen weg van het vuur.

Reserveer je meat!

Slagerij Vastenavondt maakt het u gemakelijk. Je kan nu je bestelling online plaatsen en we garanderen je dat het klaar staat op het door u bepaalde tijdstip.